Flexy Frank x Nash

Grote Markt | 22:00 - 23:00 | Zaterdag 17 augustus 2024

DJ FlexyFrank is één van de bekendste Haarlemse artiesten en een allround entertainer en DJ met ruim 25 jaar ervaring. De dansvloer staat bij hem altijd centraal, stijlen van toen tot nu mixt hij naadloos aan elkaar tot een opzwepende mix. Van de Grand Prix tot Bevrijdingspop, van Mysteryland tot Haarlem Jazz, overal maakt hij er een feest der herkenning van!


DJ FLEXYFRANK 

MC NASH

Nash MC, geboren als Nick den Dekker in 1994, is een uitblinker in de wereld van MC’s. Met zijn energieke optredens en uitstekende muzikale gevoel weet hij elk publiek los te krijgen en het dak eraf te blazen. Zijn carrière begon als 18-jarige in een discotheek in Noord-Brabant, waar hij de set van DJ Maximus mocht hosten. Vanaf dat moment ging het snel met Nash MC, en in 2016 brak hij door.

Sindsdien zijn nationale en internationale DJ’s enthousiast om met hem samen te werken. In 2018 en 2019 deed Nash MC meer dan 175 shows per jaar en ontwikkelde hij zich tot een veelgevraagde MC voor diverse clubavonden en muziekgenres. Dit leidde ertoe dat hij regelmatig het podium deelde met DJ’s als FeestDJRuud, Quintino, Lady Bee en La Fuente.

Een van zijn hoogtepunten was de winter- en zomertour in 2019, waar hij door heel Europa optrad. Tijdens Koningsdag was hij de host op de mainstage van Kingsland en sloot hij grote festivals als Dance Valley, Crazy Sexy Cool en Mysteryland af. Nash MC staat bekend om zijn unieke stijl, waarin hij vocalen met veel gevoel en energie brengt. Zijn exclusieve, harde en over-de-top stijl tilt elke DJ-set naar een hoger niveau en laat het publiek geen moment stil staan.

Met Nash MC achter de microfoon, is een DJ-set altijd een garantie voor een onvergetelijke ervaring vol party en entertainment