Jody Bernal x Team TNT x Lotte x Juvanice

Grote Markt | 22:00 - 23:00 | Vrijdag 16 augustus 2024

Op 18 jarige leeftijd scoorde Jody een monster hit met zijn nummer ‘Que Si Que No’.  Verschillende andere hits volgde Oh Bambolero, Un Beso Mas, Me and You, Chica Bonita etc.. Hij ontving verschillende awards en een gouden plaat voor zijn album.

In de loop van de tijd begon de interesse voor House muziek te groeien bij Jody. Hij leerde zichzelf te draaien en ging zijn eigen muziek produceren. In het begin meer als BN’er die leuk plaatjes kwam draaien, maar hij werd eigenlijk vrij snel gewaardeerd door de club scene in Amsterdam en werd vaste DJ in club NYX in Amsterdam. Zijn stijl van draaien viel op bij promoters en meer festivals wilde de DJ op hun evenement. Inmiddels heeft Jody ook zijn eigen populaire concept ‘Sjiek de Friemel’ waarmee hij jaarlijks op diverse evenement optreedt.


JODY BERNAL

De evolutie van dit team is simpel; jij wilt meer, zij geven meer. Ze maken de combinatie tussen je favoriete classics, keiharde partytracks en updaten alles naar nu, terwijl je toch nostalgisch warm van binnen wordt. Ze produceren nieuwe classics en geven de oudjes een nieuw jasje zodat je favo classics nog niet met pensioen hoeven.
Team TNT zijn de originele partystarters achter het gouden classics concept Terug Naar Toen. Samen met Yung Volwassen zullen zij de Grote Markt geheid weer aan het dansen krijgen.


TEAM TNT

Recht vanuit de clubs in Amsterdam brengt LOTTE haar super gezellige, allround
set. Een frisse combinatie van Urban, House, Hitjes, Guilty Pleasures en nog veel
meer. LOTTE doet niets liever dan het samenbrengen van mensen op de dansvloer.
Zo stond ze al in/op Spanje, Oostenrijk, Ibiza, Mysteryland, Kingsland en TikTak.


LOTTE

Juvanice is een gelauwerde DJ met een skillset waar menig collega zijn vingers bij
aflikt. Niet voor niets brengt zijn sound van R&B, Hits en een vleugje House hem
maar liefst 300 keer per jaar in de heetste clubs en op de tofste festivals. Deze
ras-Amsterdammer weet wel hoe je een feestje bouwt en o.a. Solar, Mysteryland en
Amsterdam Open Air kunnen daarover meepraten!


JUVANICE