Roy Dee & Paul Medeiros Live on Violin

Grote Markt | 22:00 - 23:00 | Woensdag 17 augustus 2022

Warm, zomers, melodies en groove. Dát is de sound van DJ Roy Dee. Op zijn 17e begon hij ”ouderwets’ met vinylplaten dancemuziek te mixen, om later feesten te organiseren en zo kreeg hij op deze manier veel boekingen.
Inmiddels heeft hij mooie events op zijn naam staan zoals zijn optreden op het hoofdpodium van Haarlem Jazz&More, diverse avonden in Poppodium Patronaat, De Lichtfabriek en vele uren in diverse clubs. Ook stond hij in de line up met artiesten zoals Roog, Hardwell en ErickE.
Al vroeg startte hij de samenwerking met een live artiest tijdens zijn sets, zoals saxofonist en/of violist. Inmiddels werkt hij sinds 2012 samen met violist Paul Medeiros, afgestudeerd aan het Amsterdamse conservatorium en geen onbekende in de klassieke muziekstroming.
De optredens van deze twee worden vaak gezien als een echte stroomtrein, namelijk: opstoken, op stoom komen en daarna kolen op het vuur!
Samen combineren zij hun technieken voor een dansbare en opzwepende sound, die wordt gekenmerkt door moderne en klassieke invloeden, geschikt voor jong & oud.