Dylan Vos Trio X Frits Landesbergen

Grote Markt | 18:00 - 19:00 | Donderdag 15 augustus 2024

 

Het Dylan Vos Trio is opgericht door de 17 jarige drummer uit Dordrecht, die samen met Vincent Kuiper en Mark van der Feen het podium betreedt!
Dylan gaat in september beginnen met studeren aan het conservatorium van Amsterdam en volgt zijn droom om professioneel muzikant te worden. Hij krijgt hierbij de geweldige hulp van de beste muzikanten uit ons land!
Dylan speelt momenteel in de West Coast Big Band. Hij heeft gespeeld met o.a. : Boris van der Lek, Edwin Corzilius, Michael Varekamp en Simon Rigter.

Speciaal voor dit optreden tijdens het Haarlem Jazz & More festival is er bij deze formatie een speciale gast toegevoegd : Frits Landesbergen!

Frits staat bekend als de beste vibrafonist van Nederland, en is tevens ook een van de beste drummers! Hij heeft met giganten gespeeld zoals : Monty Alexander, Scott Hamilton, Milt Jackson en Toots Tielemans om er maar een paar te noemen!

Deze avond worden er heerlijke swingende standards voor u gespeeld met boordevol energie en geweldige improvisatie! Dit wilt u niet missen!

Bezetting :
Frits Landesbergen : Vibrafoon
Mark van der Feen : Piano
Vincent Kuiper : Contrabass
Dylan Vos : Drums