Nieuws

Line-up 2022

15 juni 2022

Haarlem Jazz & More bestaat 10 jaar!

Dat gaan we, na 2 jaar wachten, op 17, 18, 19, 20 en 21 augustus groots vieren. Naast het hoofdpodium op de Grote Markt met Kris Kross Amsterdam, Candy & Hans Dulfer, The Afterparty, Sabrina Starke, The Partysquad, Ruben Annink, Willie Wartaal, Katie Koss, DJ Jean & Maron Hill, The Cool Quest, Geza Weisz en nog veel meer artiesten, zijn er satelliet-podia op de Oude Groenmarkt en het Klokhuisplein. Ook zijn er dit jaar weer bijzondere indoor locaties met pure jazz concerten in de Pletterij en de Sint-Bavo Kerk. ALLE podia zijn gratis toegankelijk. Nieuw dit jaar is het nachtplein, in de uitgaansstraat van Haarlem: de Smedestraat.

Het volledige programma is te vinden op haarlemjazzandmore.nl/programma en in de vernieuwde Haarlem Jazz & More app, waarbij je je eigen persoonlijke programma kan samenstellen.

Geschreven door charlotte op 15 juni 2022

Data 2022

14 maart 2022

De data zijn bekend . 17 โ€“ 18 โ€“ 19 โ€“ 20 en 21 Augustus 2022 gaan we weer los in ons Haarlem!! Wij hopen jullie in 2022 allemaal weer te mogen ontvangen op de Grote Markt in Haarlem! ๐Ÿคฉโœจย 

Geschreven door Ian op 14 maart 2022

2021 gaat helaas niet door

19 juli 2021

๐Ÿ˜ขย ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ฏ๐™–๐™ก ๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™ก๐™ก๐™š๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐™จ ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ ๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™™๐™ค๐™ข ๐™™๐™š ๐™Ž๐™ž๐™ฃ๐™ฉ-๐˜ฝ๐™–๐™ซ๐™ค๐™ ๐™š๐™ง๐™  ๐™ž๐™ฃ ๐™–๐™ช๐™œ๐™ช๐™จ๐™ฉ๐™ช๐™จ…

Organisator Martijn Bevelander vindt het wegens de snel oplopende corona besmettingen niet verantwoord Haarlem Jazz & More door te laten gaan in de binnenstad van Haarlem.

๐ŸŽŸ๏ธ ๐—ฅ๐—˜๐—˜๐——๐—ฆ ๐—š๐—˜๐—ž๐—ข๐—–๐—›๐—ง๐—˜ ๐—ž๐—”๐—”๐—ฅ๐—ง๐—˜๐—ก ๐—˜๐——๐—œ๐—ง๐—œ๐—˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ.

Wij hopen onze volgende editie in augustus 2022 zonder problemen te kunnen organiseren. Ook zal Haarlem Jazz & More volgend jaar weer gratis toegankelijk zijn. De kaarten die al waren gekocht door bezoekers voor editie 2021 worden omgezet in consumptiebonnen. Later meer hierover.

๐Ÿ‘‰ ๐—ฉ๐—ฅ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—ข๐— ๐—ง๐—ฅ๐—˜๐—ก๐—ง ๐—›๐—”๐—”๐—ฅ๐—Ÿ๐—˜๐—  ๐—๐—”๐—ญ๐—ญ & ๐— ๐—ข๐—ฅ๐—˜.

Wij zijn bereikbaar op het e-mailadres : [email protected] (๐—Ÿ๐—˜๐—ง ๐—ข๐—ฃ! ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™ฌ๐™–๐™ฉ ๐™ก๐™–๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ง ๐™™๐™ช๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง๐™™๐™–๐™ฉ ๐™ช ๐™ง๐™š๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ซ๐™–๐™ฃ๐™œ๐™ฉ)

โžค ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—บ๐˜€ ๐——๐—ฎ๐—ด๐—ฏ๐—น๐—ฎ๐—ฑ : bit.ly/3rh2o7C

Geschreven door Ian op 19 juli 2021

Data 2021

2 september 2020

De data zijn bekend . 19 โ€“ 20 โ€“ย 21 en 22 Augustus 2021 gaan we weer los in ons Haarlem!! Wij hopen jullie in 2021 allemaal weer te mogen ontvangen op de Grote Markt in Haarlem! ๐Ÿคฉโœจย Hopelijk dit jaar weer een normale editie.

Hiernaast is het onze 10e verjaardag en dit moet natuurlijk groots gevierd worden ๐Ÿ‘€๐ŸŽ‰!!

Geschreven door Ian op 2 september 2020

Kleine Aanpassing

22 juli 2020

๐™‡๐™„๐™€๐™‘๐™€ ๐™‘๐™๐™„๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™€๐™‰ ๐™‘๐˜ผ๐™‰ ๐™ƒ๐˜ผ๐˜ผ๐™๐™‡๐™€๐™ˆ ๐™…๐˜ผ๐™•๐™• & ๐™ˆ๐™Š๐™๐™€! โœจ

We hebben geluisterd naar jullie en een aantal aanpassingen gedaan voor deze editie van Haarlem Jazz & More. Dat betekent dat we terug zijn gegaan naar 3 dagen: dit jaar is Haarlem Jazz and More op donderdag, vrijdag en zaterdag en komt de woensdag dus te vervallen.ย Daarnaast hebben we ervoor gekozen om de eerste tijdslots (18:00 – 20:40) te laten vervallen. Op deze manier kunnen we de late show uitbreiden, zodat deze op donderdag en vrijdag van 21:15 tot 00:30 duren en de zaterdag show van 21:15 tot 01:00 duurt en we dus ruimte hebben voor een extra optreden.

Wat betekent dit voor jou?

Heb je een kaartje voor shows die doorgaan?
Dan verandert er niks voor je, behalve dat je langer van de show kan genieten met een extra artiest. Let wel op dat de aanvangstijd is vervroegd!

Heb je een kaartje voor een te vervallen show?
Jij krijgt je volledige aankoop incl. transactie- en servicekosten binnen een aantal dagen teruggestort. Daar hoef je niks voor te doen.

Tafel Reserveren? ๐ŸŽผ๐Ÿฅ‚
https://bit.ly/3eyp77r

Geschreven door Ian op 22 juli 2020